Karakteristike Freeoneerovih Programa Upravljanih Računa

 • Imate online pristup svom računu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
 • Postavljajte sredstva u svoje ime sa kliring brokera.
 • Freeoneer i investicijski programski menadžeri su ovlašteni ekskluzivno za trgovinu Vašeg računa.
 • Možete li povući profit ili početno ulaganje u bilo kom trenutku.
 • Programi dostupni u osnovnim valutama EUR i USD.
 • Minimalna investicija od 5.000 dolara.
 • Ne postoji minimalni period ulaganja, ali predlažemo period od najmanje 12 meseci.

Freeoneer Info

Freeoneer Ltd
Suite 13197, 2nd Floor
145-157 St John Street
London EC1V4PY
United Kindom
Tel:  +44 (0) 20 8144 8145
Fax: +44 (0) 20 3318 9030
info@freeoneer.com

  Freeoneer Ltd

  Suite 13197, 2nd Floor

  145-157 St John Street

  London EC1V4PY

  United Kindom

  Tel:  +44 (0) 20 8144 8145

  Fax: +44 (0) 20 3318 9030

  customerservice@freeoneer.com

Politika privatnosti

Freeoneer smatra da su lična privatnost i poverljivost od najvećeg značaja. Poverenje i odanost je kamen temeljac odnosa koji Freeoneer održava sa svojim klijentima. U tom smislu, Freeoneer tvrdi da ni pod kakvim okolnostima, informacije prikupljene na svojoj web stranici neće biti razmenjene, ponuđene na prodaju ili obelodanjene na bilo koji način trećim licima.

Kakve informacije prikupljamo?

Freeoneer može da traži i prikuplja lične informacije od vas u slučaju da zahtevate pristup registrovanim oblastima sajta. Možda ćete morati da date svoje ime, adresu, broj telefona, adresu e-pošte, finansijske informacije, ili informacije koje se tiču vašeg investicionog iskustva i druge podatke. Možete da pristupite i pregledate delove sajta ne dostavljajući takve informacije, ali ne možete da pristupite nekim odeljcima kao registrovani korisnik.

Freeoneer može prikupiti informacije o:

 • Transakcijama sa nama i sa nekim od naših poslovnih partnera, uključujući i informacije o korišćenju finansijskih proizvoda i usluga koje nudimo.
 • Istoriji poruka: kako biste pratili učinak tima za podršku, određene poruke možete sačuvati za buduću upotrebu
 • Saobraćaju na web stranici: prikupljaju se u statističke svrhe i mogu se koristiti da bi se prilagodio sajt za potrebe korisnika.
 • Rezultatima ankete: sajtovi mogu predložiti ankete ili takmičenja. Učešće u njima je potpuno dobrovoljno i Freeoneer će koristiti samo prikupljene podatke za potrebe poslovnih znanja.

Kolačići / Cookies

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste od strane sajtova za praćenje ponašanja posetilaca i čuvaju privremene informacije. Freeoneer može postaviti kolačiće na vaš računar da bi saznali koje reklame i promocije dovode korisnike na sajt, ili kako bi poboljšali korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti u vezi sa proizvodima i uslugama i da bi pratili aktivnosti na sajtovima za statističke svrhe. Takve informacije ostaju anonimne.

Sa kime Freeoneer razmenjuje informacije

Freeoneer ne otkriva vaše lične podatke trećim licima za svoje marketinške svrhe. Možemo da otkrijemo vaše lične podatke drugima samo kada smo u obavezi da odgovorimo na zvanični sudski  ili pravni poziv, ili ako verujemo da ste postupali suprotno zakonskim uslovima upotrebe sajta. Da bi svojim klijentima obezbedili najviši nivo usluga, neke lične informacije kao što je gore opisano, možemo deliti sa Freeoneerovim filijalama. Ovo može da uključuje servisiranje naloga klijenata i informisanje klijenata o novim proizvodima i uslugama, kao što je dozvoljeno važećim zakonom. Informacije koje se dele sa filijalama mogu da sadrže bilo koji od podataka gore opisanih, kao što su ime, adresa i podaci o nalogu. U skladu sa ovom politikom, filijale su u obavezi da održe isti nivo poverljivosti i bezbednosti, kao Freeoneer.

 

Registruj se već danas i saznaj više!

 • BESPLATAN pristup web stranici
 • BESPLATAN SMS servis
 • POTREBAN JE SAMO MINUT

UPIŠI SE

REGISTRUJ SE

Pratite nas i na

Freeoneer na Facebooku      Freeoneer na Twitteru